Damesverband Hygiëneboxen Amsterdam

Een goede faciliteit voor het wegwerpen van damesverband en tampons op de damestoiletten is tegenwoordig onmisbaar. De hygiënebox van Multi-Sanitair Amsterdam voorziet in een uiterst discrete en hygiënische oplossing voor het wegwerpen van damesverband en tampons. Door het dubbele klep mechanisme kan men niet in de hygiënebox kijken tijdens het wegwerpen. Wij maken gebruik van bacterieremmend en geur neutraliserend poeder, hierdoor zijn vieze geurtjes verleden tijd. De damesverband container kan opgehangen worden, zodat de vloer vrij blijft.

De hygiëneboxen worden periodiek, volgens een vooraf afgesproken frequentie, op discrete wijze door onze service chauffeur op locatie onderhouden.

De verbandzakjeshouder van Multi-Sanitair Amsterdam is een extra toevoeging op het dames hygiëne concept, de verbandzakjes worden hier 1 voor 1 uitgetrokken om het damesverband of tampon in weg te werpen.

Ladybin

De Ladybin hygiënebox is een stijlvolle damesverband container met een inhoud van 23 liter.

De damesverband hygiënebox Ladybin van Multi-Sanitair Amsterdam is ook leverbaar in een non-touch model. Deze uitvoering wordt bediend door middel van infra rood.

Intima

De Intima hygiënebox is een laag model, leverbaar in 15 en 23 liter.

De Intima kan ook bediend worden met een voetpedaal.