Toilet Dispensers

Al onze GreenRoom apparaten zijn vervaardigd van recyclebaar, duurzaam PE-materiaal (polyetheen).

Alle hygiëne papier producten voor GreenRoom zijn voorzien van het EU Ecolabel en mogen het keurmerk 100% FSC recycled voeren. 

toilet-dispenser-1

Vouwhanddoek dispenser met gerecycled papieren vouwhanddoekjes, deze handdoekjes worden vervaardigd met het door u ingeleverde kantoorpapier. Door gebruik te maken van papieren handdoekjes is de kans op kruisbesmetting met 27% afgenomen in vergelijk met elektronische handdroging. 

toilet-dispenser-2
Zeepdispenser gevuld met biologisch afbreekbare zeep, door gebruik van foam wordt het zeepgebruik met 50% teruggebracht en omdat foam sneller van de handen afspoelt als traditionele zeep zal ook het waterverbruik met 30% dalen. 

zeepdispenser3
Toiletrol dispenser met ingebouwd remmechanisme waardoor het verbruik aanzienlijk wordt verkleind, daarnaast wordt gebruik gemaakt van afbreekbaar en gerecycled tissuepapier, dit papier spoelt makkelijk weg waardoor ook hier weer een waterbesparing zal ontstaan, er minder verstoppingen worden veroorzaakt  Door het biologisch afbreekbaar karakter is het 75% minder belastend voor het milieu als normaal gekleurd wc-papier.

4
 Luchtverfrisser welke zonder gebruikmaking van stroom, een geur verspreidt welke CO2 vrij is en geen schadelijke chemische of giftige  bestanddelen bevat en is goedgekeurd om onder Europese regelgeving te worden gebruikt. De geur wordt verspreid door de luchtverplaatsing in uw GreenRoom.

5
Damesverband hygiëne box om aan alle hygiëne eisen te kunnen voldoen maken we hierbij gebruik van Biologisch afbreekbaar poeder. Dit poeder neutraliseert de geur en werkt bacterie remmend. Ook met dit product voldoen wij weer ruimschoots aan de Europese regelgeving.