Handdoekautomaten Amsterdam

Hygiënisch en comfortabel handen drogen na het handen wassen met de handdoekautomaat van Multi-Sanitair Amsterdam, inclusief katoenen handdoekrol.

Handdoekautomaat Retractable

Geschikt voor de katoenen handdoekrol van 40 meter lang en 27 cm breed, goed voor minimaal 200 drogingen. Na gebruik trekt deze handdoekautomaat het gebruikte gedeelte volledig mechanisch in. Het vuile gedeelte van de handdoekrol is volledig gescheiden van het schone gedeelte. De vuile handdoek rol is, door innovatief mechanisme, eenvoudig te verwisselen voor een schone handdoek rol. Door het transparante voorraadvenster aan de zijkant kan men de voorraad controleren.

Handdoekautomaat Integra

Zeer solide rolhanddoeken automaat, geschikt voor drukke werkplekken en ook op vandalisme gevoelige plaatsen is dit een zeer betrouwbare handdoekautomaat die jarenlang dienst kan doen. Multi-Sanitair Amsterdam levert brede witte en blauwe handdoekrollen.

De handdoekautomaten worden door Multi-Sanitair Amsterdam gebruiksklaar geïnstalleerd. Na de vakkundige montage van de handdoekautomaten komt onze service chauffeur volgens een vooraf afgesproken frequentie op een vaste dag de vuile handdoekrollen omwisselen voor frisse schone handdoekrollen.

Wij verlenen preventief onderhoud op de dispensers en geven volledige garantie. Storingen worden binnen 24 uur verholpen.

Uw vaste service chauffeur is herkenbaar aan representatieve bedrijfskleding.

De rolhanddoek automaten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, designs en kleuren.

Bij Multi-Sanitair Amsterdam kiest u voor duurzame oplossingen voor uw sanitaire hygiëne.