Ophalen gebruikt papier

Wij laten al uw (kantoor)papier afvoeren  in containers. Dit papier wordt verwerkt, indien gewenst vernietigd, en daarna in balen geperst. Deze balen worden vervolgens ingezet als grondstof voor de productie van hygiënepapier. Deze papierproducten leveren wij weer retour bij gebruik van onze dispensers

Het GreenRoom Paper proces begint met de inzameling van uw oude papier. Die inzameling kan in frequentie of op afroep plaatsvinden. Daarbij zetten wij een efficiënte planning in. Omdat wij en u met GreenRoom voor een duurzaam papier recycleproces gaan, streven wij naar zo min mogelijk te rijden kilometers.

Als GreenRoom lid heeft u de keuze uit alle in de markt gangbare kunststof of aluminium rolcontainers, al dan niet met een inwerpopening en afsluitbaar met een uniek slot. Naast frequente inzamelingen zijn ook incidentele archiefopruimingen inbegrepen, mits direct mee te nemen in de ingeplande routes. Onderstaand een overzicht van alle inzamelingsopties.

  • Maten containers: 70 liter, 120 liter, 240 liter, 400 liter, 500 liter, 660 liter, 770 liter
  • Materiaalsoort: kunststof of aluminium
  • Security: naar keuze wel of niet afsluitbaar met uniek slot en inwerp opening
  • Aantal: onbeperkt naar keuze (fair use)
  • Frequentie: afroep of frequentie (meerdere malen per week, 1x per week/2 weken/3 weken/etc.)
  • Incidenteel: incidentele archiefopruimingen inbegrepen
  • Regio: geheel Nederland
  • Papiersoorten: alle soorten papier en karton (uit kantoren)

Het ingezamelde papier wordt verwerkt en in balen geperst. Indien gewenst kan het papier worden vernietigd volgens de strengste veiligheidseisen. Onze partner in deze is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in diverse archiefdiensten waaronder papiervernietiging, beschikt over het CA+ certificaat en het NAID AAA certificaat. Dit zijn exclusieve en strenge certificeringsregelingen van respectievelijk de nationale en internationale branchevereniging voor archiefvernietiging. U kunt er dus vanuit gaan dat uw archief volgens de strengste veiligheidseisen wordt vernietigd.

De leden met een Greenroom Paper for Paper A, B of C -lidmaatschap krijgen het gerecyclede papier weer terug als hygiënepapier (denk aan handdoekjes, poetsdoekrollen en toiletpapier)