Schoonloopmatten Amsterdam

Gladde en vuile vloeren zijn niet alleen een vervelend gezicht maar kunnen zelfs leiden tot gevaarlijke situaties. Inloopmatten van Multi-Sanitair Amsterdam nemen vuil, vocht en stof op wanneer er overheen gelopen wordt.
De levensduur van uw vloeren, en dan met name vloerbedekkingen als tapijt, linoleum of bepaalde soorten tegels, wordt aanmerkelijk verlengd door gebruik te maken van inloopmatten.

Multi-Sanitair Amsterdam geeft advies over de soort mat, welke afhankelijk is van de plaats waar de matten ingezet worden. Zo heeft een buitenmat een andere functie dan een inloopmat in een werkplaats of productieafdeling.

 

De schoonloopmatten van Multi-Sanitair Amsterdam zijn van high twisted nylon met een zwaar rubberen onderlaag voorzien van een groot aantal nopjes, waardoor de mat vast ligt op iedere ondergrond. Ze hebben een grote vuil en vochtopname waardoor uw vloer beschermd wordt en langer meegaat.

Om de vuilopname en de conditie van de matten optimaal te houden worden de gebruikte matten periodiek omgeruild voor schone matten. De vuile schoonloopmatten worden, volgens vooraf overeengekomen frequentie, periodiek gereinigd. Standaard worden de inloopmatten elke 2 weken gewisseld.
Logomatten

De nylon schoonloopmatten kunnen tevens geleverd worden voorzien van uw logo. Naar eigen ontwerp en kleurencombinatie wordt uw logomat op maat gemaakt om uw bedrijfsimago te benadrukken. Hierdoor heeft de inloopmat van Multi-Sanitair Amsterdam niet alleen een praktische functie maar is de logomat tevens een visitekaartje voor uw organisatie.

 

Buitenmatten

Deze schoonloopmat kan onder alle weersomstandigheden buiten blijven liggen en gereinigd worden. Zeer geschikt voor de opvang van extreem vuil, zoals modder,zand, grint en sneeuw. Deze buitenmat heeft een sterke ‘schraapfunctie’.

 

Standaard maten zijn:

  • 85 x 150 cm
  • 115 x 180 cm
  • 150 x 250 cm

 

Multi-Sanitair Amsterdam levert op aanvraag ook andere maten.